ZTE beslutar att crowdsourca sin Project CSX enhet

2017, avser kinesisk maskinvarutillverkaren ZTE att avslöja ett forum utformad handenhet dubbade Project CSX. Lanserades på Consumer Electronics Show (CES) över natten, kommer forumet att kallas Z-gemenskapen.

Företaget sade att i gengäld för att hjälpa till med forumet, kommer användarna att få “exklusiv tillgång till evenemang, belöningar och produkter”.

“År 2015 visade vi att vi sätta konsumenterna i centrum för allt vi konstruerat, byggt och levererat via Axon smartphone-serien. Vi arbetade hårt, framhärdade, och strävade efter storhet som definieras av konsumenter och användare”, säger Lixin Cheng, ordförande och VD för ZTE USA.

År 2016, tar vi detta tillvägagångssätt till en ny nivå, och kommer att se till Z-gemenskapen för mer än att förbättra på vad ZTE redan har gjort, men hur vi utvecklar produkter och tjänster framöver.

Samtidigt har företaget också lanserat ett par Qualcomm MSM8909, Android Lollipop-baserade enheter.

5-tums Avid Plus, tillgänglig för $ 115, kommer att anlända den 20 januari på T-Mobile och vid ett senare tillfälle på MetroPCS. Dess skärm är bara 480×854 pixlar, har 1 GB minne, och har 8 GB lagringsutrymme som är utbyggbart via en microSD-kortplats för upp till 32GB.

Vid 5,5 inches, kommer Grand X3 kosta $ 130, och består av en 1280×720 skärm, 2 GB minne och 16 GB lagringsutrymme som kan utökas med en 64GB microSD-kort. Enheten kommer snart, sade företaget, om Cricket trådlöst.

ZTE sade att det nu har 20 miljoner användare i USA.

Den kinesiska hårdvarutillverkare har lanserat en ström av Axon enheter under de senaste månaderna. I oktober lanserade 64GB Axon Pro och Axon Mini. Detta följdes av Axon Max, som lanserades strax före slutet av året.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, M2M marknaden, innovation? studsar tillbaka i Brasilien

Förra året lanserade företaget sin 6- till 24-månaders hyra till egna program, och följas upp över en natt genom att förlänga sitt pass garantiprogram för att inkludera obegränsad out-of-garanti reparationer och $ 100 kredit för konsumenterna uppgraderar från en olåst ZTE enhet till en Axon telefon.

“Vi är säkra på prestanda och kvaliteten på vår Axon smartphone serien och vår förmåga att vara där för konsumenterna när reparationer måste göras utanför en standardgaranti”, sade Cheng.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien