Vinn en Teufel Cinebar 50 systemet

Platt-TV blir tunnare varje år, men med utrymme på en premie, de inbyggda högtalarna är sällan imponerande. Teufel s Cinebar 50 är utformad för att erbjuda en mer omfattande ljud för en TV utan att använda externa förstärkare, högtalare eller kablar. webbplatsen Storbritannien har ett system på spel, artighet av Teufel, som första pris i vår jul tävling.

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Systemet består av två delar – en lång, smal soundbar utformad för att ge rumslig surroundljud och en extern subwoofer för djup, kraftfull bas.

Dolby Virtual Speaker algoritmer analysera och bearbeta tonsignalen att skapa en virtuell surround fält som replikerar en standard 5.1 surroundhögtalare arrangemang. Dessutom är Cinebar 50 redo ur lådan, utan att behöva mäta rummet eller beräkna väggreflektioner.

Den Cinebar 50 har också en intern förstärkare, vilket gör Teufel måste lägga till några fiffiga funktioner. Numera är en TV endast en del av ett hemmabiosystem – många hushåll nu äger en Sky + eller Virgin Media box, DVD-spelare, PlayStation, Xbox, Wii, media streamer eller hemmabio PC. Var och en av dessa enheter kommer att ha sin egen digital utgång och kräver därför en separat ingång. Den Cinebar 50 erbjuder fem separata, auto kopplade ingångar, se till att det som gör buller kommer att spela direkt genom soundbar.

Det finns också en USB-uttaget på framsidan av stapeln, så att du kan kopiera MP3-filer till ett USB-minne och spela upp dem direkt från Cinebar 50.

De Cinebar 50 levereras med en ergonomisk fjärrkontroll. Dessutom ingår två bakåt fästen, för att placera högtalaren direkt på väggen, och en bordsstativ.

Du kan hitta mer information om Cinebar 50 systemet, som säljs på £ 598, på Teufel webbplats.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation