Vinn en Creative Zen X-Fi2 spelare och tillbehör

En av de bästa sätten att hantera kontors tristess är att skruva upp låtar. En lycklig webbplatsen brittiska läsare kommer att ha möjlighet att göra detta till hands, med andra pris i vår jul tävling: a Zen X-Fi2 mediaspelare med Aurvana Air hörlurar och Inspire S2 trådlösa högtalare, alla artighet av Creative.

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Zen X-Fi2 spelare kommer med Creatives anpassnings X-Fi ljudteknik. Den hanterar musik och video, visar bilder och har en FM-radio och integrerad diktafon. De granskningar redaktörer på, webbplatsen brittiska systersajt, gav tidigare Zen X-Fi en “mycket bra” betyg, säger: “Ljudkvaliteten är toppklass, är skärmen vacker och märk batteritid för ljud är imponerande. ”

X-Fi2 uppdatering har ett par nya funktioner: en tre-tums TFT LCD-pekskärm som gör att dra-och-släpp av musikspår, och stöd för Free Lossless Audio Codec (Flac) att gå med tidigare stödde MP3, WMA, WAV, Audible och AAC. Det kommer också med en extern microSD-kortplats.

Som ett komplement till Zen X-Fi2, har vi lätta Aurvana Air hörlurar, som har en EaseFit öronkrok design. Hörlurarna har neodymiummagnetdrivenheter med ultratunna, högpresterande membran.

Om du vill behandla dina medarbetare på din musik, kan du använda Inspire S2 trådlöst högtalarsystem ingår i priset. Högtalarna kan spela musik strömmas från alla Bluetooth-aktiverade trådlösa enhet, såsom en mobiltelefon. De handflata högtalare kommer med en direkt-Throw subwoofer och USB Bluetooth-sändare för att ansluta till datorn.

För mer information om dessa kreativa produkter, besök företagets hemsida.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation