? Verizon syftar till att öka nätverksspel med 5G, programvarustyrd

Verizons satsar stort på sin nätverks förmåga att lansera 5G tjänster på vägen och sedan använda programvara definierad arkitektur att lansera tjänster snabbt.

5G blir år borta från att vara tillgängliga på din smartphone,. Enterprise applikationer kan komma först,. Verizons incitament att bygga en 5G nätverket är att hålla en bly och bevara vinstmarginaler,. Spectrum kommer att behövas för att göra 5G verklighet,. Software definierade nätverk gör det möjligt för Verizon att lansera tjänster för konsumenter och företag snabbt ovanpå 5G vid något tillfälle.

På tisdag, Verizon beskrivs planer på att driva försök med så kallade 5G tjänst 2016. Verizon och partners inklusive utrustningstillverkare Cisco, Alcatel-Lucent, Ericsson, Nokia, Qualcomm och Samsung har bildat arbetslag på 5G.

Sandlådor håller på att upprättas i Waltham, Massachusetts. Och San Francisco. 5G tjänsten kan vara 50 gånger snabbare än 4G LTE och kunde möjliggöra streaming av video och en uppsjö av tillämpningar som sträcker sig från underhållning till företag till sakernas Internet.

expertens Roger Cheng har mer information om de 5G planer, men hämtställen gå så här

På företaget fronten, är Verizon också upptagen lansering Software Defined tjänster med hjälp av Cisco.

Det är tidigt, men Verizons stora nätverk planen blir klar. Skapa ett snabbt nätverk som är trådbundna, trådlösa och anslutna och sedan sälja tjänster som kan tillhanda i farten snabbt.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden