Verizon Droid Maxx händer på: Moto X: s programfunktioner, men bättre hårdvara

Jag fick en Verizon Droid Maxx att testa igår och efter bara några timmars användning Jag tror att detta Droid kan ha mig återaktivera mitt Verizon konto snart. Den har alla de häftiga programfunktioner i, Moto X, men det är en bättre del av maskinvaran.

Moto X har i Droid Maxx

Active Notifications: Notifications för de flesta program kan väljas för att visas på skärmen när den är avstängd. Du kan sedan dra upp för att hoppa direkt till programmet. Viloläge är också hanteras i Active Meddelanden inställningar, Motorola Connect. Du kan använda ditt Google-konto för att ansluta till telefonen från en dator. Detta är ett bra sätt att hålla kontakten via SMS när telefonen är införsel, Beröringsfri kontroll. Den “OK Google nu” funktionalitet från Moto X fullt stöd på Droid Maxx, Starta kamera med en twist. Förmågan att starta kameran genom att vrida telefonen med handleden två gånger finns på Droid Maxx, Motorola Assist. den Assist verktyg låter dig hantera vilka åtgärder sker under körning, i möten, och när de sover på natten. Det är ett smart verktyg som jag kommer att använda varje dag.

Mycket har skrivits om slick programfunktioner i Moto X så jag var glad över att se dem också förekommer i Droid Maxx. Du hittar följande i Maxx

Du hittar också en extra funktion som kallas Droid Zap som gör det enkelt att dela foton och videoklipp trådlöst till alla i området med Droid Zap ansökan lastas på sin Android-telefon. Mottagaren eller avsändare för den delen, inte behöver vara med hjälp av en Droid.

Jag att vänja sig vid, Moto X hårdvara, lite mer, men fortfarande hitta enheten att ha en mid-range känsla och vissa fit-och finish frågor (slarviga knappar och uppvuxen SIM dörren). Den Droid Maxx har definitivt en mer premiumkänsla med fast passform och finish. Den glasmontrar sträcker sig hela vägen till kanterna och kurvor ner i sidorna, ryggen känns Kevlar soft touch bra i handen, knapparna är fast med åsar för att hjälpa dig manipulera dem, och SIM-kortet är genialt gömd under volym vippströmbrytare.

När det gäller hårdvara specifikationer, Droid Maxx slår Moto X på följande sätt

De två Motorola smartphones har samma anpassade Motorola X8 processor, samma skärmupplösning, 2GB RAM, 10 megapixel kamera, och samma version av operativsystemet. Droid Maxx väger in på en rejäl 5,86 uns medan Moto X är bara 4,59 uns. Jag har stora händer, och om batteriet är lika stor som annonseras, är den extra vikten värt det för mig.

Den Droid Maxx monteras i Kina, medan Moto X – monteras i USA – ger AT & T kunder möjligheten att anpassa höljet färger. Droid Maxx ser ut att bli en fantastisk verksamhet telefon medan Moto X kan vara mer fashionabla och fickan för massorna.

Som jag skrev, förra månaden när Droids tillkännagavs, ansåg jag aldrig riktigt plocka upp en Droid enhet. Efter bara en dag, men jag tänker redan Droid Maxx kan bli min främsta Android-enhet.

Jag utförde den första full laddning och är nu att se hur länge jag kan gå mellan laddningarna. Med en rapporterade 48 timmars användbar batteritid, om denna sak kan gå en dag eller två med min extrema 4:15 till 11:00 tidsperiod då jag inte kan motstå. Ingen annan telefon kan verkligen gå här länge utan någon form av avgift eller begränsning i vad jag använda den till.

När jag arbetar på min fullständig översyn av Droid Maxx, låt mig veta om det finns något specifikt du vill att jag ska kolla.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Trådlös laddning: Nokia har bortskämda mig med trådlös laddning och jag har nu Qi enheter i mitt hemmakontor, sovrum, och arbete kontor så att underlätta för att bara sätta min telefon ned för att ladda är en bonus, batteri. Droid Maxx har en 3500 mAh batteri är Moto X batteri 2200 mAh.

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Varför är Droid Maxx hårdvara bättre än Moto X?