Undersökning: De bästa och sämsta Apps Enterprise

iStock / arhon

Enterprise kommer i många former och funktioner. Det tekniskt sett passar in på beskrivningen av programvara som behövs för att hålla en verksamhet igång framgångsrikt, men är mer inriktad på affärsorienterade verktyg som online shopping, betalningshantering, produktkataloger, säkerhet, innehåll och kundvård, projektledning, HR, tillverkning och mer.

 analyserar begreppet affärssystem på årsbasis, eftersom det är så allomfattande och ofta går hand i hand med affärs- och industrimålen. Medan företagsapplikationer driva hjärtat av företagens produktivitet, de är traditionellt är svåra att genomföra, uppgradera och förnya. Undersöka prövningar och vedermödor som arbetar med ämnet ger viktiga insikter i aktuella trender, populära lösningar och leverantörer, områden med framgång (eller brist därav) och vad framtiden har för affärssystem.

Ta ‘s Program Survey Enterprise.

Vi skulle vilja få din input på roll affärssystem spelar på ditt företag, såsom vilka val du har gjort, resonemanget bakom dem och områden där företaget apps visar styrka eller svaghet. Vårt mål här är att titta på hur nästa generation av företagets program kan förändra spelet.

Ta ‘s undersökning och dela dina erfarenheter, observationer och synpunkter på frågan om affärssystem och hur det passar in på dig. Svarande får en gratis kopia av den resulterande forskningsrapporten.

 är premiuminnehåll syster webbplats på webbplatsen och elaptopcomputer.com.

IBM och Apple presentera ytterligare åtta företag iOS-appar

Design ännu mer lysande apps tack vare företagets sociala medier

Enterprise applikationer betala räkningarna för mobila utvecklare

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software,? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner