UK pedagog: Lär kreationism

Så detta är tillståndet för naturvetenskaplig utbildning? Jag vet inte vad jag ska tro längre. Times of London rapporterar att Storbritanniens chef för utbildning på Royal Society säger kreationism ska läras ut i den naturvetenskapliga undervisningen.

I en typ av vinka den vita flaggan Rev. Prof. Michael Reiss sade en av 10 barn inte tror på evolutionen, undervisning kreationism skulle stoppa dem från att skriva ut vetenskapen helt.

“Min erfarenhet efter att ha försökt att lära biologi i 20 år är om man ger bara intrycket att dessa barn är fel, då de troligen inte kommer att lära sig mycket om vetenskap som man verkligen vill att de ska lära sig.

“Jag tror att en bättre väg framåt är att säga till dem,” Se, jag vill helt enkelt ge dig den vetenskapliga förståelsen av universums historia och hur djur och växter och andra organismer utvecklats. “Att diskutera Creationism på ett respektfullt sätt gjort det mindre troligt att barn skulle ignorera vetenskap eller lossnar från det, sade han.

Han tillade att han kände barnen inte skulle noterades för att uttrycka kreationist åsikter inom vetenskap examen “. Såvitt jag vet undersökningar inom vetenskapen inte bestraffar elever för att ge sina personliga åsikter”

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer

Salvia dataintrång kan påverka hundratals företagskunder

Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder

Bankverksamhet;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Artificiell intelligens, Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer, säkerhet, Sage dataintrång kan påverka hundratals företagskunder, Enterprise Software, Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder