Touchdown för iOS: En funktionsrik Exchange-klient för iPhone och iPad

För inte så länge sedan fanns det några alternativ för att komma åt en Microsoft Exchange-server från en iPhone eller iPad. Medan iOS-post, kontakter och kalender program har möjlighet att ansluta till Exchange (via ActiveSync), många funktioner är inte tillgängliga i första part Apple appar. Saker var så illa ett tag att jag var tvungen att bära en Android-telefon utöver min iPhone så att jag kunde köra Touchdown för Android att kontrollera människors tillgänglighet för möten och reserv mötesrum i Exchange.

Om du lever och dör med Exchange-servern på kontoret, bör du kolla in Touchdown för iOS ($ 19,99, App Store) från NitroDesk. Touchdown hade varit en personlig favorit Exchange klient till mig för ett par år eftersom det erbjuds har inte finns på iPhone. Allt detta ändrades i slutet av 2012 när NitroDesk släppt Touchdown för iOS.

Alla tre av dessa telefoner är enastående och är prissatta lägre än en jämförbar iPhone 6s eller 6s Plus.

Touchdown är en fullfjädrad Exchange-klient (som erbjuder stöd för e-post, kontakter, kalender, uppgifter och anteckningar) men förmodligen den viktigaste egenskapen hos en diskret klient är att det håller dina företagsdata separat från dina personuppgifter. Om din iOS-enhet är felplacerad, kan du välja att torka endast företagsdata och inte allt på enheten. Ett annat plus är att dina personliga e-post, kontakter och kalendrar i Apples program inte backas upp till företagets Exchange-server (beroende på konfiguration).

Använda Apples Mail, kontakter och kalender appar som du inte kan skilja kyrka och stat.

Här är några saker som Touchdown gör att de infödda Apple apps inte

Touchdown har även ett antal stora säkerhetsfunktioner

Allt som allt, fungerar Touchdown som en stor all-in-one säkra behållare för dina företagsdata. Det skyddar inte bara din företagsdata, men håller det separat från din personliga information, vilket gör den till en utmärkt BYOD lösning för användare som vill komma åt sina företagsuppgifter på deras personliga enhet utan att påverka deras privata information.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Skapa Uppgift / kalenderhändelse från en e-post, server SÖK (Inte på 2003), anpassade inställningar för S / MIME, Uppgifter, Kalender, Anteckningar, Kontakter och Mail i en säker behållare, anpassade regler, talar meddelanden, App nivå PIN, Secure behållare, vilket innebär server politik påverkar bara app, Sync olika tidsperioder, filter, Kategori stöd, inklusive möjligheten att skapa nya kategorier och anpassa befintlig kategori färger, HTML signatur stöd, Extra kopia till telefon, vecka / agenda i kalendern, Complex Sortera / filtrera på uppgifter, Docufence säker förvaret tillåter bilagor ska sparas och hämtas, förmåga att lita på alla konserter, teman, Anpassa utgående e-stil, Omfattande inkorg alternativ, liksom många kalender anpassningsmöjligheter, förmåga att inaktivera / aktivera GAL sökning

senaste omdöme

Data på Rest kryptering, fjärradering / kill, AES-256 kryptering, S / MIME, IRM stöd med Exchange 2010 (SP2), PIN policy på applikationsnivå (Ej enhetsnivå, vilket innebär att endast PIN är framför Touchdown.); Enterprise konfigurations~~POS=TRUNC Extensions; Separation av personuppgifter och företagsdata (vilket innebär en fjärradering kommer bara torka Touchdown, inte din personliga saker.)

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, mobilitet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada