Top Windows Mobile nyheten i veckan: Avancerad säkerhet, NYPD, nya Insider build

Microsoft släppte insider Preview bygga 10586.122 till den långsamma och Release Preview ringar. Företaget gjorde också uppdateringar firmware lever för Insiders. Medan bygga 10586.122 var tidigare för Windows 10, är ​​den här uppdateringen nu tillgänglig för Windows 10 Mobile i de insiderringar.

Källa: Thurrott.com

Efter en testperiod som omfattar 25.000 NYPD officerare, kommer Windows-telefoner sättas till alla officerare i NYPD. Telefonerna har särskild tillgång till brottsbekämpande databaser som sökningen är en integrerad del av programmet.

Hackare regelbundet slår enheter och Microsoft har för avsikt att lägga till Windows Defender Avancerad skydd mot hot till Windows 10. Den nya funktionen kommer att omedelbarhet varnings IT-chefer för hot det upptäcker ett intrång från utomstående.

Källa: Neurogadget

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

Windows 10 Mobile förhandsvisning får firmware-uppdateringar

NYPD att använda Windows-telefoner

Windows 10 för att få Windows Defender Avancerad skydd mot hot