Texas Instruments lanserar automatiserad S’pore lager

SINGAPORE – Semiconductor jätte Texas Instruments har presenterat en ny automatiserad lagersystem, kallat Autostore, som det står att höja kapaciteten fyrfaldig och produktiviteten med 40 procent.

Systemet omfattar 36 robotar som körs på en massiv galler, som mäter 65 med 18 av 5,4, för att lagra och hämta varor – göra sig av med de vanliga hyllor och gångar.

“Inom ett utrymme som tidigare lagrats 500 miljoner halvledar enheter, kommer vi ramp upp till 2 miljarder enheter i år,” TI President för Asien Larry Tan sade vid öppnandet förra veckan. Texas Instruments lager i Singapore hanterar inkommande inventering från 20 länder och fartyg dem till över 50 länder.

Bortsett från att spara utrymme, är den mängd arbete som krävs reduceras – både som kostar en premie i Singapore.

Oscar de Bok, DHL Supply Chain södra och sydöstra Asien VD, säger: “Det ger varorna till mannen, inte mannen att varorna Det innebär att produktiviteten för den personal som vi använder är mycket hög Det ökar produktiviteten med ca.. 40 procent. ”

Uppgraderingen av sin produkt Distribution Center kostar ca US $ 10 miljoner, sade de Bok, som lagt investeringen förväntas bryta även inom fem år,. Den automatiserade lagring och orderplockning systemet lanserades i samarbete med DHL Supply Chain som äger anläggningen och Swisslog som utvecklat tekniken stödjer centrum. Detta är det första genomförandet av Autostore i Asien, och den 17: e globalt.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

3D-utskrifter händer på: Att arbeta med trä

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang

? Innovation, M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, 3D Printing, 3D-utskrifter händer på: Att arbeta med trä, Banking, CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, innovation, Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang?