Tank Solutions kör in i molnet för skalbarhet

Som tankning management-tjänster, Tanka Solutions fortsätter att se fortsatt tillväxt, företaget som behövs för att hitta rätt tredje part tjänsteleverantören att hantera sina befintliga infrastrukturen moln och skrivbordsprogram, och har valt ITonCloud för jobbet.

Tank Solutions general manager Greg Strom berättade webbplatsen Huvudsyftet var att hitta en tjänsteleverantör som skulle kunna hantera företagets IT-infrastruktur för att hålla jämna steg med de förändringar och tillväxt av verksamheten.

“Vi har traditionellt vuxit 20 procent jämfört med föregående år, vilket är betydelsefullt i någons sikt och som ett resultat har fokus måste vara på verksamheten, snarare än det”, sade han.

Vi har ett talesätt på Tank Solutions där vår strategi är att vara informationsleverantörer och informationsansvariga för oljeindustrin och kunder i Australien, men vi är inte ett IT-företag.

ITonCloud övertar jobbet annan tredjepartsleverantör som servar Tank Lösningar för de senaste fem åren. Ström förklarade att den namnlösa företaget förvärvades av ett större företag, och därför tjänsten det ursprungligen förse Tank Solutions småningom minskat, vilket utlöste sitt sökande efter en annan leverantör.

ITonCloud är nu ansvariga inte bara hantera företagets skrivbordsprogram, inklusive Outlook och helpdesk, det är också ansvarig för att hantera dataflödet samlats in från Tank Solutions i-truck berörings PC-datorer installerade i sin flotta av 174 fordon, om bränsletransaktionscykler för och för kunders räkning. Transaktioner fångas från lastbilar, uppladdade i backend-system via ett 3G-nät, och generera rapporter för kunder inom sektorerna järnväg, marin, och biobränsle.

Dataflödet från kontoret till lastbilen och lastbilen till kontoret kommer att hanteras via GPS-nätet, vilket ger oss en hel del ytterligare information som hjälper oss att hantera vår egen flotta mer effektivt “, säger Ström, notera ITonCloud hjälper leverera en “mycket stark, flexibile och skalbar IT-arkitektur”.

Medan begreppet molnet var inte ny för bolaget beskrev Ström övergången från tidigare molninfrastruktur och i ITonCloud var en “orolig” tid.

“Att vara så beroende av denna tredjepartsleverantör, ITonCloud berättade de tar det gamla systemet och föra över den till deras, men samtidigt uppgraderingar hände, så det var ett ganska stort jobb att göra på samma gång, så det var en hel del ångest då “, sade han.

Men killarna var lysande eftersom de gjorde det hända ganska smidigt när de stängs våra system vid 16:00 på fredag, och när vi kom in på måndag allt var igång igen.

Ström sade moln infrastruktur är kärnan i utvecklingen av bolagets 10-åriga IT-strategi som kommer att “hjälpa till att ta verksamheten in i framtiden”.

Vi tog ut hela IT-plattform ut för fem år sedan, och det tog ungefär tre år med hjälp av Microsoft att sätta i ett nytt backend-system som skulle göra det möjligt för oss att utveckla en kundansvariga systemet.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

“Med helt ny strategi för strukturella miljö, behöver vi också någon som limmar alla som tillsammans, så det är när vi letade efter en värd moln leverantör”, sade han.

Dessutom är företag som utvecklar en webbaserad system som kallas iFuel, där kunderna kan spåra transaktioner i realtid.

“Det handlar om kunder att få tillgång till alla typer av information med avseende på bränslekostnader och bränsleförbrukningen. IFuel hjälper att informationsflödet som vi är en leverantör av information till dem”, sa Ström.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin