Sprint haffar BlackBerry Curve 3G med prishöjningar till $ 49,99

Bara en dag efter RIM meddelade den nya BlackBerry Curve 3G på väg till Verizon Wireless, avslöjar Sprint att den har en egen – men med ett högre pris?

Även känd som 9330, kommer Curve 3G detaljhandeln för $ 49.99 efter en $ 100 post-i rabatten och med undertecknandet av en ny tjänst tvåårigt. Användare får välja mellan grafitgrå och kungliga lila exteriörer. Jämför det med Verizons version för $ 29,99 med samma krav.

En intressant punkt i det finstilta är att kurvan 3G på Sprint kräver att köparen att plocka upp antingen Allt Data plan eller en Business Advantage Meddelanden och data plan. Den förstnämnda är faktiskt ganska mycket (om du redan kommer att gå den vägen) eftersom för $ 69,99 (exklusive skatter och avgifter) per månad, får abonnenten obegränsat ringer, textmeddelanden, 3G användning och MMS över alla nätverk.

Således, det beror på hur mycket du verkligen planerar att vara på smartphone. Om du ser aldrig upp från skärmen (och du inte redan är bunden till Sprint), låter Verizon versionen fortfarande som ett billigare alternativ.

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende