Samsung Pay lanserar i Australien lovar mer “mervärdestjänster

Samsung har sagt lanseringen av Samsung Pay i Australien är bara det första av många mervärdestjänster det planerar att ta som en del av sin servicestrategi.

Elle Kim, vice vd för chef för global affärsutveckling för Samsung Pay, sade under lanseringen av Samsung Pay i Australien på onsdag bolaget planerar att gå längre än att erbjuda kunderna möjligheten att bara betala med sina smartphones.

“Vi vill ersätta din plånbok, vi vill gå längre än betalningar, och gå in i saker som presentkort. Vi anser också om vilka vi är som ett företag, och så när vi talar om att ge häftiga betaltjänster, börjar vi redan fundera på hur vi kan dra ihop alla de olika saker vi gör från hemelektronik synvinkel “, sade hon.

I USA gjorde vi detta meddelande där det finns ett kylskåp där du kan beställa saker och det finns betalningar inbyggda i vårt kylskåp, så vi ser in i framtiden hur vi gör tjänster och betalningar kommer att gå längre än Samsung Pay. Samsung Pay är vår första posten att tjäna oss rätten att förtroendet hos våra konsumenter.

Kim lagt andra tjänster där företaget planerar att expandera till – allt medan det växer partnerskapet ekosystem – innefattar integration av lojalitetskort, presentkort, och transitering. Hon sade att det är en del av företagets uppdrag att vara den “mest partnern vänliga” företag.

Hon noterade Samsung Pay har byggts med hjälp av nära-Field Communication och företagets patenterade teknik som kallas magnetisk säker överföring (MST) gör lösningen betalningar allmänt godtagen.

“När vi börjar lanseras i olika länder, inte bara vill vi skapa lokalisering att se till att det är relevant för deras kunder, vi vill ha på en global basis för att hålla lägga till funktioner. Jag tror att om allt vi gör är kranen, kommer de flesta människor tror “Vänta en minut, gör mitt kort att”, så vi måste ta reda på hur man kan förnya och ge mer värde för konsumenterna “, sade hon.

Lanseringen av Samsung Pay i Australien markerar Samsungs femte marknad. Lösningen betalningar har redan inletts i Korea, USA, Kina och Spanien, med Samsung planerar att göra funktionen tillgänglig i Singapore i morgon, liksom Storbritannien, Kanada och Brasilien i slutet av året.

Samsung Pay har utsett American Express och Citibank som inledande lanseringspartners i Australien.

Alan Machet, Citibank Australien kort och konsumtionslån vd, har erkänt Citibank beslut att samarbeta med Samsung kommer att ytterligare stärka bolagets digitala erbjudande.

“Citi strategi och dess globala konsumentbank strategi är att vara en ledande digital bank. Vi tänker absolut Samsung linje till det. Det är mer än bara en betalningslösning. Vi finner 80 procent av kreditkort i Australien förvärvas på nätet, med hälften av sådana som förvärvats via en mobiltelefon. är så vi ser fler och fler konsumenter använder sina mobiler för att verkligen leva sina liv och vi tror att Samsung Pay kommer att vara viktigt i detta ekosystem “, sade han.

På samma sätt, Nick Alexander, American Express JAPA vicepresident betalning Consulting Group, tror Samsung Pay kommer att ge extra service till sina kunder, särskilt tekniskt kunniga Millennials, som har haft tillgång till konkurrera Apple Pay eftersom det lanserades i Australien i november förra året.

“American Express har en unik möjlighet nu att vi har digitala plånbok erbjudanden med de två mest populära telefoner på marknaden i Australien. Som lanseringspartner av Samsung, vi är stolta över att vara ledande i branschen och lösningen på marknaden. Detta innebär nu vi kan erbjuda en digital plånbok alternativ till 90 procent av våra kunder som engagerar med oss ​​på sina smartphones idag “, sade han.

Alexander tillade att samarbetet med både Apple och Samsung kommer att ge kunderna möjlighet att välja vilken plattform som passar dem snarare än att American Express “avgör vilken telefon de ska använda”.

Kim sade att beslutet att starta med American Express och Citibank bedriver från förhållandet företagen redan har tillsammans globalt säkerställa att Samsung har ett nära samarbete med andra finansiella institutioner, däribland Australiens fyra storbankerna, för att integrera Samsung Pay.

Prasad Gokhale, Samsung Australien IT och mobil vice president, men försäkrade Samsung Pay har inte utformats för att konkurrera med banker, utan att komplettera dem, trots att banker som Commonwealth Bank redan har funktioner som lojalitetskort integration inom deras CommBank app.

“Vår filosofi om att arbeta med de lokala bankerna är mycket enkel. Vi vill utnyttja vad de har gjort Om man tittar på det arbete vi har gjort med kran och betala, vi inte gå och säga släppa detta eller tappa det,” han sa.

Med Samsung Pay i appen erfarenhet vi kommer att arbeta hårdare, och det är därför det tar längre tid. Den andra saken jag lyfta fram är att det finns en hel del äldre infrastruktur på plats på denna marknad som måste bytas ut, och det händer … Så jag tror att med våra lokala partners vi verkar inte ha några slagsmål med dem , det är mycket kompletterar varandra och vi utvidga den digitala omvandlingen genom att hjälpa kunderna att göra fler mobila betalningar på språng, och vi kommer att få mer CRM till en större del av kunderna.

Enligt Kim har Samsung Pay utformats för att efterlikna rörelserna människor skulle gå igenom om de fysiskt tar sina kort ur sina plånböcker. Kunderna har möjlighet att genomföra betalningar genom att dra upp sin smartphone för att ta upp sina kreditkort, godkänna betalning via fingeravtrycksautentisering, och knacka på telefonen mot en betalningsterminal.

Kim skröt om att säkerhetsaspekten Samsung Pay har väl anses av Samsung och påpekade att bortsett från att byggas på Samsungs Knox säkerhetsplattform och förlitar sig på fingeravtrycksautentisering och tokenisation blir Samsung Pay inaktiveras om smartphone är jailbreakad.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Samsung Pay stöds nu på Galaxy S7, Galaxy S7 kanten, Galaxy S6, Galaxy S6 kanten, Galaxy S6 kant +, och Galaxy Note 5 telefoner.

I april anslöt ANZ Bank American Express på Apple Pay tåget. ANZ Bank var den första stora australiska bank att erbjuda lösningen på sina 5 miljoner australiensiska kunder, säger på den tid det skulle ta extra bekvämlighet, säkerhet och integritet.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien