Samsung lanserar företagstjänster

Samsung sade måndag på CES 2014 att det kommer att lansera en svit av företagstjänster som syftar till att få sina enheter och programvara i fler företag.

Den koreanska elektronikjätten har gjort en storsatsning i företag med tekniker som Knox och säker, men behöver mer genomströmning att rida ta med din egen enhet rörelse och tillskansa kämpar men förankrade rivaler som BlackBerry. Samsungs företag insatser kan intensifieras eftersom företaget ser ut att motverka oro avtagande tillväxt för kärnsmartphone och surfplattor franchising.

se även, Samsungs Knox piloter ramp: 8 hämtställen, CES 2014 vilken verksamhet proffs behöver veta | expertens CES 2014 täckning | Inkommande CES historier

Samsung Enterprise Services, ett samarbete med Digital Management Inc. (DMI), erbjuder behovsbedömning, enhetskonfiguration och migration och implementeringstjänster. Samsung kommer också att lägga Samsung Mobile Care för Enterprise, vilket kommer att ge dedikerad affärsstöd.

Den viktigaste tråd för företagets mobila sjukvården är att det kommer att underhålla, stödja och hantera enheter från Samsung som är både företag och arbetstagare ägda.

Dessutom, Samsung sa att det kommer att samarbeta med OtterBox att leverera tillbehör för företagskunder.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien