Samsung kollat ​​enormt uppsving i företag bildskärmsmarknaden

Med tal om sakernas Internet i varje hörn av den tekniska sfären, Samsung räknar visar att bli mer allmänt förekommande – inte bara i hemmet och på smartphones, men att spilla över mer och mer till den offentliga sfären.

Vi hade laget ganska länge men det var runt 2008 som vi började se en snabb tillväxt i området “, säger KT Son, vice ordförande i företagets verksamhet laget under Samsungs Visual Display division, som producerar alla icke-mobil med en displayen. “När det gäller teknik, det finns ingen gräns för vad vi kan göra med skärmar i dag, och detta är nu megatrend”, sade han i en intervju på företagets huvudkontor i Suwon, söder om Seoul.

2008 var när Samsung, efter toppning dåvarande rival Sony i TV två år tidigare, var snabbt befästa sin dominerande ställning i Liquid Crystal Display (LCD) som drev tjock CRT-TV i glömska.

Tekniken har utvecklats ytterligare sedan dess, som har Displays branschövergripande applikationer. Sons lag var bakom 55-tums öppen och “spegel” visas avslöjades förra året att Samsung siktar på att först till modebranschen. På senare tid, levereras det sina skärmar till Safety Truck konceptet i Argentina som är inställd på att gå live i fyra månader.

Marknaden för kommersiella eller icke-konsument visar endast förväntas växa framöver. Enligt marknadsundersökningsföretaget IHS, marknaden för offentliga uppvisningar, som allmänt innefattar visas TV, var värt $ 5,206 miljarder 2014. Detta kommer att växa till $ 7,174 miljarder 2017 och $ 8,77 miljarder 2019.

Samsung kontrollerade 25,3 procent av marknaden under 2013 och 26,9 procent 2014, sjöfart 2.378 miljoner och 2.684 miljoner enheter respektive och sälja mest i branschen. Dess marknadsandel förväntas öka ytterligare under de kommande åren.

Om denna efterfrågan kommer från är också diversifiera, enligt Son. Hotell och flygplatser har alltid varit en favorit – som nu har dumpat gammal CRT-TV för LCD dem – och snabbt ändra deras “static” skyltar till digitala.

“För hotell, är check-in processer som snabbt digitaliseras. Till exempel kan enskilda kunder har personliga meddelanden som visas i sina rum och övervaka faktureringsinformation och kassan, och inspektera vad som finns i närheten av hotellet. Även i konventionella inställningar, nya affärsmöjligheter ökar “, sade vicepresident.

Efterfrågan från Nordamerika och Europa ökar, samtidigt som nya tillväxtmarknaderna har börjat visa intresse. Områden som driver upptaget är detaljhandeln, kollektivtrafik, kontrollcentraler, museer, utställningscenter, nöjesparker, varuhus och kontors konferensrum.

“Vår Bildskärm verksamhet är indelad i två delar. Konsumentprodukter fokuserar på underhållning. För våra B2B-produkter, å andra sidan, [vi] måste fokusera på att hjälpa våra kunder i sina respektive verksamheter. Och deras behov är olika, klient genom klient . Vad vi försöker göra är att acceptera dessa nya krav och tillhandahålla en lösning som kombinerar mjukvara och hårdvara. ”

Naturligtvis kan B2B-displayer användas lika mycket för underhållning. Samsung har nyligen installerat dess display på ett kryssningsfartyg, men Son avböjt att namnge kunden. Varje projekt är värda miljoner, sade den verkställande, men inte statens intäkter.

Hur stor kunden vill displayen att vara också skiljer sig mycket, och en av de saker som Samsung erbjuder är en “videovägg”. Varje bricka på displayen kan ha ramar så tunna som 0,7 millimeter – som företaget arbetar på att göra ännu tunnare – så linjerna mellan dem är praktiskt taget osynliga. Samsung kan göra varje platta så stor som 460 inches. Dessa skärmar går genom omfattande fabrikstestning, för upplösning och hållbarhet, innan de levereras till klienter.

Indien “antikoloniala” till den ekonomiska skada: Marc Andreessen i osammanhängande Twitter rant, LG Pay kommer att vara en ingen show på MWC: Rapportera; Singtel krymper nettovinst av SG $ 16m, Facebook drar gratis Basics projekt i Indien, Samsung att ge den allmänna säkerheten nätverk i Sydkorea

Videoväggar används i stor utsträckning på Samsungs huvudkontor. Korridorer fylls med videoväggar som alternativt till anställda meddelanden och sänds börsmeddelanden, medan vissa divisioner använda även visas enbart som en kalender.

“Varje kund är en del av en annan vertikal värdekedja, så att lösningen mönster är alla olika. Vi vill erbjuda något som är anpassningsbar”, säger Son.

Ökad efterfrågan uppmanas Samsung att bygga en plattform i 2013 att tillåta klienter att styra sina skärmar bättre. Det har byggt ett content management lösning som gör det möjligt för dem att på distans konfigurera skärmar med hjälp av en smartphone eller en tablett, och gjorde en öppen plattform som kallas Samsung Smart Signage plattform som gör kundernas IT-chefer att tillämpa sina egna CMS om det behövs.

Företaget Display Team samarbetar med företagets mobila division och halvledardivision. Skräddarsydda applikationsprocessorer används för offentliga uppvisningar och “samtal pågår” med mobila division att öka samarbetet och samverkan, säger Son.

Indien “antikoloniala” till den ekonomiska skada: Marc Andreessen i osammanhängande Twitter rant, LG Pay kommer att vara en ingen show på MWC: Rapportera; Singtel krymper nettovinst av SG $ 16m, Facebook drar gratis Basics projekt i Indien, Samsung att ge den allmänna säkerheten nätverk i Sydkorea

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

diversifiera Efterfrågan

Vår förhoppning är att en legitim värdekedjan skapas i detta område “, sade han.” Return of investeringen är mycket viktigt för våra kunder – en del av vårt jobb är att visa dem att vår monter och vår plattform kan leverera det kostnadseffektivt dra nytta. Så vi erbjuda vår lösning som gör det möjligt för dem att fjärrschema deras innehåll samt leverans och hantering.

Samsung arbetar med olika på plats systemintegratörer (SI) och partners, innehåll beslutsfattare och nätverksansvariga med enskilda projekt. Vi samarbetar med SI. Till exempel, på grund av säkerhetsproblem, är ytterst begränsad tillgång till flygplatser. Du behöver kranar för att installera uppvisar hög-up. Du behöver know-how och partnerskap, [som] vi har byggt, och fortsätter att [bygga].

Till skillnad från konsument visa produkter som slås av och på, de flesta offentliga bildskärmar drivs 24/7, så en viktig punkt är att göra dem så hållbara som möjligt.

Att bygga en plattform

Att företag visar är en mer skrämmande uppgift än konsument sådana. För om displayen plötsligt fungerar felaktigt, kan det hota en kunds hela verksamheten medan den är nere “, säger Son.” Vi har efterfrågan på både inomhus och utomhusmiljöer. I utomhusmiljöer, våra produkter är uppenbarligen vatten- och dammtät.

Utomhus efterfrågan ökar så vi har förberett sätt, baserat på vår långa know-how, för att göra både display samt huvuddelen som är värd panelerna och dess bilagor vatten- och dammtät.

En inspektör skickas till där skärmen förväntas placeras, som skickar tillbaka fuktighet, väderförändringar och övergripande miljö till HQ. Samsung igenom dessa innan du går in i konstruktion och produktion. Regler är olika för länder om var eller när en lysande anordning kan installeras på offentliga platser, så dessa administrativa frågor är nära konsulteras innan utbyggnaden.

Eftersom skärmarna är jämförelsevis större och video spelas upp på dem är höga upplösning, kan frågor som bild fastnar vara ett stort problem, liksom direkt solljus som svärtar skärmen.

“Vi har patenterad teknik som förhindrar dessa saker. Vi erbjuder också tre-års garanti för våra kunder”, säger Son.

Den integrerade Systems Europe mässan förväntas att sparka igång i Amsterdam på tisdag, där den sydkoreanska tech konglomerat kraftigt kommer att främja sin portfölj att uppvakta fler företagskunder.

Global bilmärket BMW – en viktig kund för Samsung som köper sina skärmar, batterier och chips – har nyligen lanserat sin tredje globala driv center i Sydkorea Yeongjongdo, nära Incheon International Airport. Konstnärlig användning är också vanligt, särskilt klädmärken som gör varumärket PR-videor som är anpassade till bildskärmarna. I skolan är gamla krita-skivor ersätts med digitala sådana, med Samsung redan erbjuda dem i Sydkorea och andra östasiatiska länder.

Konsumenten varumärke och företag varumärke är annorlunda. För oss, vi vill bygga vår Samsung varumärke i företaget bildskärmsmarknaden som en pålitlig varumärke “, säger Son.” Men det är klart, betyder allestädes närvarande display bildskärmarna i offentliga och privata områden kommer att ha mer och mer effekt på varandra, och synk, erbjuder en mer personlig service för konsumenterna att de kan använda både inomhus och utomhus.

Vi kan inte göra det ensam. Vi hoppas att så den enda leverantören som kan erbjuda ett komplett spektrum av produkter – inomhus, utomhus, LCD, LED och OLED – vi kan bli en pålitlig rådgivare till våra partners som vill byta eller uppgradera sina skärmar från statisk till digital.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner