Rdio lanserar Vdio: Videostreamingtjänst för iPad och webbläsare

Jag hoppar runt och prova massor av strömmande musiktjänster, och en av mina favoriter är Rdio. Jag tycker också att titta på filmer och TV-program på min iPad, så när jag hörde att Rdio var lansera Vdio, jag hoppade över att checka ut.

Vdio är en ny strömmande video service för närvarande via datorn webbläsare och en iPad-applikation. Det är verkligen i förhandsgranskningsläget just nu, och endast tillgänglig för RDIO Obegränsade abonnenter ($ 9,99 / månad tjänsten) i USA och Storbritannien.

En stor fördel för obegränsad abonnenter är $ 25 gratis Vdio kredit det ger bort. Om du är en befintlig Rdio Obegränsad abonnent eller registrera dig för ett obegränsat konto inom de närmaste 60 dagarna, då du kommer att se en $ 25 VIP kredit att använda mot Vdio innehåll.

Inom Vdio kan du köpa eller hyra filmer och TV-program, och när jag tittade runt i katalogen, det verkade som om priserna var jämförbart med vad jag ser på iTunes och Google Play Store. Jag hyrde Lincoln för $ 4,99, eftersom min fru inte har sett det ännu, och planerar att titta på det snart på min iPad är ansluten till min TV. Folket på Rdio uppgav att de arbetar på fler mobila applikationer, så jag antar att vi kommer snart att se iOS och Android stöd.

Du får 30 dagar på sig att börja titta hyrt innehåll, och sedan 24 timmar att slutföra visa det (48 timmar i Storbritannien). Om du köper något, kan du naturligtvis titta på det så många gånger du vill. Säsong pass för TV-program finns också.

Vdio försöker att skilja sig från andra videotjänster genom att fokusera på upptäckbarheten innehåll. Det har set, spellistor för TV-program och filmer, så att du kan dela dessa med andra och upptäcka innehåll via sociala interaktioner. Webbplatsen är väl utformade, med många funktioner du kanske känner till i Rdio.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien