Fällan att Easy Color Printing

Doc har en bekännelse att göra. Jag är en seriell skrivare och en färg sådan. Jag älskar att skriva ut saker till bevis dem, granska dem och utvärdera dem. Jag tycker inte om att arbeta på skärmen, och så mina Powerpoints och Word-dokument hamnar i tryck många gånger innan de är slutgiltiga. Jag vet att jag borde spara resurser men jag kan inte hjälpa mig. Det är precis som jag arbetar och mitt arbete är bättre för det.

Jag hatar att vara slösaktig, jag gör verkligen, men jag har storlek upp alternativen och konstaterat att jag är väl inom anledning att skriva ut så mycket som jag gör. Först och främst är mitt engagemang för min arbetsgivare att göra ett bra jobb, inte spara på tryckkostnader.

Och eftersom en del av mitt jobb är att utvärdera min arbetsgivare image, jag måste titta på färgen också – det är en del av provtrycksprocessen. Så svartvita tillfälliga kopior bara inte kommer att göra.

Naturligtvis är inte alla i organisationen har mina specifika behov, så en one-size-fits-all politik uppenbarligen inte skulle fungera. En bra MPS program måste tillåta människor som Doc, som mäter produktiviteten genom att antalet kopior i min papperskorg. Om jag gör kopior, jag gör framsteg.

Men oroa dig inte – så småningom vanliga skrivare som jag går i pension och den nya generationen kommer att vara helt nöjd arbetar på skärmen. För mig är dock kvaliteten på mitt arbete i tryck bättre än när samma arbete utförs på skärmen. Så i slutet av dagen, är min papperskorg oftast fullt.

Där har jag erkänt det. Jag mår mycket bättre nu. Men jag svär jag tar mina egna återvunna påsar till Trader Joes, så jag får några kompensationskrediter.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX