Arbetsdag planerar att lansera Workday Planning 2016

Arbetsdag på tisdag presenterade Arbetsdag Planning, som är utformad för budgetering och prognostisering, i ett drag som skulle kunna sätta den i konkurrens med partners som RAND och Anaplan i vissa fall.

En budget generator som kommer att kombinera utfall och budgetunderlag till modell baslinjer,. Samarbetsverktyg så interna grupper kan dela och redigera budgetar och prognoser inom arbetsdag. Användargränssnittet kommer att sträva efter att vara så bekant som ett kalkylblad, men har interaktiva nät och Arbetsdag utseende;. Pågående budgetförvaltning. Efter lag slutföra en plan, kan lagen övervaka prestationsmått, kontroll budgetar och justera prognoser som verksamheten förändras.

Leighanne Levensaler, Senior Vice President på Arbetsdag, sade kunder har frågat efter fler infödda planeringsverktyg. Arbetsdag strategi blir att rulla ut några funktioner i mars med en fullständig utbyggnad under andra halvan av 2016.

Många företag har inte ett planeringsverktyg och använda kalkylblad “, säger Levensaler.” Andra använder RAND, Anaplan och andra. I vissa fall kommer Arbetsdag Planning vara en ersättning.

Arbetsdag nyligen investerat i RAND senaste finansieringsrunda.

Enligt Levensaler är Arbetsdag planering sannolikt att vädja till företag som använder företagets ekonomiska och mänskliga kapitalförvaltning molnapplikationer. Kunde dock Arbetsdag Planning appliceras på en kund som använder HCM, men inte ekonomi. “Ju mer sannolika scenariot är att kunder med både (ekonomi och HCM) skulle få planering”, säger Levensaler.

: Workday konkurrens från Oracle ramper | Arbetsdag talang Insights tillgängliga syftar till att göra HR prediktiv | Arbetsdag steg upp prediktiv analys spel, lanserar Insight Applications

Vad Arbetsdag planering är utformad för att göra är att ta realtid finans och HR data och tillhandahålla ett ramverk för kontinuerlig planering med en verifieringskedja hela. Arbetsdag satsar på att dess planering app kommer att vara en “Holy Grail” för ekonomichefer.

Arbetsdag planering kommer att omfatta

När det gäller prissättning, kommer Arbetsdag planering vara en tilläggstjänst. Arbetsdag kommer att avslöja mer om programmet, liksom dess utformning kunder vid Rising konferens i september.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin